Idegszaggatások

Realista elemzések szubjektív szűrőn át.

Friss topikok

A rendszer ellen

2012.04.17. 10:52 idegszaggató

 Úgy érzem megérlelődött bennem valami egy blogbejegyzésre. Az i-re a pont a gmail levélvizslatása, de ne szaladjunk ennnyire előre.

Azt hiszem a tévézéssel kezdődött. Kamaszként, de főleg egyetemi évek alatt feltűnt, hogy egyre kevesebbszer nézek tévét. Most abba nem mennék bele, hogy jött a számítógépkorszak és jelentősen visszaesett a Tom és Jerry ismétlések száma a különféle csatornákon.

Jöttek a különféle ,,helyszínelő" sorozatok, ahol élből kimaradtam, mert nem vagyok rá kíváncsi, hogy kik milyen beteg indíttatások alapján trancsíroznak fel emberi testeket.

Valóságsók- a saját életemet szeretném élni nem úgy, hogy közben mások életét nézem.

Híradó. Ez a műfaj sokáig húzta, de egy idő után feltűnt, hogy tele van negatív dolgokkal. Meghalt ez, drágult az. Kinek hiányzik ez? Kit érdekel, hogy a politikusok mennyi pénzt lopnak? Bár ismerek olyat, aki ezen tűnődik napjaiban.

Tehetségkutatók- állítólag ott vannak jó hangú énekesek, de ezek soha nem akkor énekelnek, amikor én odatévedek. Ezen túlmenően egy Máté Pétert vagy Kovács Katit nehogy már egy hangtalan gyík énekeljen. Szóval el a kezekkel a már bizonyított daloktól.

Reklám....ahhhhh. Mindenütt ott van. Megmondják, hogy mit akarj, mit vegyél, hogyan akard.

Szabad akaratról ezek már hallottak? Sajnos működik és hatátásosak a reklámok, tudom. De nem nálam. Újabban direkt elkapcsolok, ha reklámblokk van, de minimum, hogy leszedem a hangot.

Ha rádióban megy egy gagyi szám, amit nem bírok, akkor vagy elkapcsolok, vagy kikapcsolom pár percre. 

Bojkottálok mindent, amit nem kérek de rám akarják tukmálni.

Szegény szórólapozók. Soha nem veszek el tőlük semmit.

Újabban megkérdezik ügynökök vásárlás után, hogy mekkora értékben vásároltam. A válaszom: bizalmas.

Nemrég felfedeztem, hogy gmail postafiókon belül reklám fogad, ami összhangban van leveleim témakörével. Most a gmail bojkottja lesz soron, úgy érzem. Leveleimben ne túrkáljon sem ember, sem gép. Kérdés, hogy van-e olyan levelező, ami reklámmentes. Nem lesz könnyű menet úgy érzem.

Próbálok emlékezni rá, hogy az élet szép is lehet, csak a mindennapi marhaságok szitáján át nehezebb észrevenni a bárány/esőfelhőket.

Szólj hozzá!

Címkék: média marketing tv reklám rendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://idegszaggatasok.blog.hu/api/trackback/id/tr284456417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása